ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Χτύπημα με drone στην Αγ.Πετρούπολη: «Πώς έφτασε από την Ουκρανία; – Μήπως εκτοξεύτηκε από χώρα της Βαλτικής;»

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το χτύπημα στα ρωσικά ΜΜΕ

Χτύπημα με drone στην Αγ.Πετρούπολη: «Πώς έφτασε από την Ουκρανία; – Μήπως εκτοξεύτηκε από χώρα της Βαλτικής;»

Η ρωσική εθνοφρουρά επεσήμανε ότι «η συντριβή ενός drone» «πιθανόν» ευθυνόταν για πυρκαγιά που ξέσπασε σε συνοικία της Αγίας Πετρούπολης εξαιτίας της οποίας χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους «περίπου 100 άνθρωποι».

Η Αγία Πετρούπολη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, βρίσκεται περίπου 1.000 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Και ήδη το ερώτημα που θέτουν τα ρωσικά ΜΜΕ είναι από που πέρασε. Ή μήπως απογειώθηκε από κάποια χώρα της Βαλτικής που σημαίνει εμπλοκή τους στις μάχες.

Αυτό το χτύπημα έρχεται σε μια περίοδο που αρκετοί μίλησαν για ανάγκη αποστολής στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και τις αποκαλύψεις ότι «στρατιωτικοί από Αγγλία, ΗΠΑ και Γαλλία επιχειρούν στην Ουκρανία».

«Οι ΗΠΑ το έκαναν αυτό στο παρελθόν και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύω ότι δεν συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό μέχρι σήμερα σε ορισμένα μέρη του κόσμου».

Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ και συγγραφέας, Scott Ritter, μιλώντας στο Sputnik.

Διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει εάν η Ουκρανία περιλαμβάνεται σε αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι παρέχει «σημαντική υλικοτεχνική υποστήριξη» στο καθεστώς του Κιέβου.

Έχοντας κατά νου την πρόσφατη ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο όπου σκοτώθηκαν δεκάδες Γάλλοι πολίτες, που κατηγορούνταν από τη Μόσχα ως μισθοφόροι, ο Ritter συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε λοιπόν περιπτώσεις όπου οι Δυτικοί σίγουρα εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό στην υποστήριξη του ουκρανικού στρατού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.