ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η κατάντια των Ενόπλων Δυνάμεων: Το πρωί αξιωματικός και το βράδυ γκαρσόνι, παρκαδόρος κλπ.!

Η κατάντια των Ενόπλων Δυνάμεων: Το πρωί αξιωματικός και το βράδυ γκαρσόνι, παρκαδόρος κλπ.!

Τη δυνατότητα τα στελέχη των ΕΔ να μπορούν να κάνουν και δεύτερη δουλειά μετά το… κανονικό τους ωράριο ζητά βουλευτής της ΝΔ από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας!

Πρόκειται για ένα αίτημα το οποίο δεν έχει προηγούμενο στρα χρονικά και δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στα επίπεδα ένδειας που έχουν περιέλθει στα στελέχη των ΕΔ σε αυτές τις κρίσιμος ώρες για την πατρίδα την ώρα που η Τουρκία προετοιμάζει ¨»θερμό» επεισόδιο.

Να εξεταστεί η δυνατότητα διεύρυνσης των επαγγελμάτων που υπό προϋποθέσεις θα μπορούν να ασκήσουν τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στις εκτός υπηρεσίας ώρες, προκειμένου να ενισχυθεί το εισόδημά τους, το οποίο μειώθηκε την τελευταία δεκαετία ζητά, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο Θεσσαλός πολιτικός με Αναφορά του συνηγορεί στο αίτημα που διατυπώνει με επιστολή της η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ), της οποίας υπήρξε αποδέκτης. Στην επιστολή καταγράφεται η υπάρχουσα κατάσταση με τους περιορισμούς σχετικά με την επ’ αμοιβή συμπληρωματική εργασία για τους ενεργεία αξιωματικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα για το πρωτοφανές αυτό θέμα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.