Π.Καμμένος: «Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση» – Τι εννοεί ο ΥΕΘΑ;

Π.Καμμένος: «Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση» – Τι εννοεί ο ΥΕΘΑ;

Στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής ‘Άμυνας – Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής, αναφορικά με την τροπολογία που αφορά την αναβάθμιση των F-16, ως προς το σκέλος των υποχρεώσεων της Lockheed, η ΝΔ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη συνεδρίαση και θα συζητήσει τα θέματα αυτά με τον διάδοχο του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Όσο η ΝΔ είναι εδώ, θέλω να πω ότι απερχόμενος υπουργός δεν είμαι ούτε τελώ υπό παραίτηση», αντέδρασε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και πρόσθεσε: «ούτε έχω υποβάλει παραίτηση από υπουργός, ούτε μπορεί η ΝΔ να προδικάσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια, ούτε έχω δηλώσει πουθενά επισήμως ή ανεπισήμως ότι τελώ υπό παραίτηση», είπε ο Πάνος Καμμένος και συμπλήρωσε:

«Η κίνηση της ΝΔ είναι προσβλητική για το κοινοβούλιο, προσβλητική για το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, προσβλητική για τη στρατιωτική ηγεσία που σήμερα είναι εδώ, προσβλητική για τους φορείς που είναι εδώ και γίνεται διότι η ΝΔ άλλα λέει στο κοινοβούλιο και όταν στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι η στάση της οδηγεί στην απώλεια 265 εκατομμυρίων για το ελληνικό Δημόσιο και οδηγεί στο κλείσιμο της ΕΑΒ, τότε πάει στην αμερικανική πρεσβεία, ζητάει συγγνώμη, αλλάζει τη στάση της και δηλώνει ότι το έκανε για αντιπολιτευτικούς λόγους. Και όχι απλώς αποχωρεί, το βάζει στα πόδια. Είναι ντροπή».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ανοιχτός σε βελτιώσεις στην τροπολογία και ανακοίνωσε αλλαγή επί τα βελτίω στη νομοθετική διάταξη. Ο κ. Καμμένος σε σχέση με την ονομαστική αξία της τήρησης των υποχρεώσεων της Lockheed αναγνώρισε ότι μπορεί να δημιουργούνταν παρερμηνείες και με βελτίωση η συνολική πραγματική αξία της συμφωνίας θα είναι τουλάχιστον 265 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.