Με κυβερνητική εντολή & δαπάνες των Ελλήνων Μακεδόνων μαχητικά της ΠΑ προστατεύουν τα Σκόπια από τους… εξωγήινους!

Με κυβερνητική εντολή & δαπάνες των Ελλήνων Μακεδόνων μαχητικά της ΠΑ προστατεύουν τα Σκόπια από τους… εξωγήινους!

Οι κανονικoί Μακεδόνες (αυτοί οι οποίοι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να ονομάζονται έτσι από την Ιστορία) πληρώνουν με τους φόρους τους τα ελληνικά F-16 για να τα στείλει η κυβέρνηση Α.Τσίπρα στα Σκόπια όπου θα τα προστατεύουνα από τους… εξωγήινους προφανώς καθώς βάση γειτονίας δεν κινδυνεύουν από κανέναν.

“Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα αναλάβει την επιτήρηση του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας”.

Η πρόταση είναι του ΥΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη και την αποκάλυψε η υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας Ράντμιλα Σεκερίνσκα, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ 3 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Γεωργιάδη και Αλέξανδρο Μάρκου.

Εδώ τίθεται το ερώτημα από ποιους θα προστατέψουν τα Σκόπια τα ελληνικά μαχητικά; Από την Βουλγαρία που ανήκει στο ΝΑΤΟ; Από την Αλβανία που ανήκει στο ΝΑΤΟ; Μήπως από την Σερβία και άρα από την Ρωσία; Αυτό εννοούν ως προστασία; Ενάντια δηλαδη στους δύο ομόδοξους λαούς που έχουν και τους πιο στενούς δεσμούς με τον ελληνικό λαό;

Αλλιώς η προστασία θα είναι κατά των… εξωγήινων

Η Ελλάδα έχει ήδη αναλάβει αποστολή επιτήρησης εναέριους χώρους σε Αλβανία και Μαυροβούνιο όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το pronews.gr από τον περασμένο Οκτώβριο.

Μέχρι τότε αγνοούσε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ότι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία προστατεύει το αλβανικό καθεστώς του Έντι Ράμα εκτελώντας πτήσεις με μαχητικά F-16 επάνω από την Αλβανία!

Συγκεκριμένα μετά από συμφωνία των κυβερνήσεων Τσίπρα και Ράμα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη προστατεύουν τον αλβανικό εναέριο χώρο με αποστολή αναχαίτισης των πιθανών εχθρών της Αλβανίας όπως είναι πχ η σερβική Αεροπορία!

Η συμφωνία κλείστηκε στα πλαίσια του ΝΑΤΟ (ναι, για όσους το αγνοούν, η Αλβανία έγινε μέλος του ΝΑΤΟ) και αφορά αποστολές air policing σε όλο τον αλβανικό εναέριο χώρο.

Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε εδώ και ένα χρόνο.

Περιττό να σημειώσουμε, ότι σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή για την ελληνική Πολεμική Αεροπορία όπου οι διαθεσιμότητες είναι πολύ χαμηλές λόγω έλλειψης ανταλλακτικών κτλ, επιβαρύνεται και με την προστασία της Αλβανίας η οποία καταπιέζει και δολοφονεί -όπως αποδείχτηκε- τους Βορειοηπειρώτες.

Ακριβώς το ίδιο θα γίνει τώρα με τα Σκόπια τα οποία έχουν σφετεριστεί με την βοήθεια ξένων κέντρων εξουσίας αλλά και της εγχώριας κυβερνώσας ελίτ, τα κληρονομικά και ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας. Τους εκχωρήθηκε δηλαδή η ουσία της Μακεδονίας και θα τους προστατέψουμε κιόλας από τον «εκ του Βορρά» κίνδυνο.

Να σημειώσουμε πάντως ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει κανένας ρωσικός κίνδυνος καθώς η Μόσχα με την Ουάσιγνκτον έχουν ήδη αποφασίσει πως θα χαραχτούν τα νέα σύνορα στα Βαλκάνια.

Ρωσία, ΗΠΑ και Γαλλία συμφώνησαν για τις αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια και τα νέα εδαφικά σύνορα Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου. Σύμφωνα με την διαρροή του σχεδίου από τους Αλβανούς, υπάρχουν 22 σημεία συμφωνίας ενώ ακόμα 3 βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση. Όλα όμως δείχνουν πως θα υπάρχει συμφωνία.

Το σχέδιο συμφωνίας δείχνει πως Ρωσία και ΗΠΑ συμφώνησαν για αλλαγές συνόρων κατά μήκος των εθνοτικών γραμμών και με βάση τα εθνικά κριτήρια με μια περιφερειακή διαφοροποίηση του «σχεδίου Yiunion». Αυτό δηλαδή που ζητούσε η Ρωσία όπως είχε ήδη αποκαλύψει το pronews.gr

Βέβαια αυτό δείχνει πως θα έρθουν και άλλες αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια.

Υπενθυμίζουμε πως αίτημα της Ρωσίας ήταν η δημιουργία μιας εθνοκεντρικής “Μεγάλης” Σερβίας που θα αποτελούνταν από την Δημοκρατία της Σερβίας, την Δημοκρατία της Σέρπσκα με πρόσβαση στη θάλασσα στην περιοχή Herceg Novi (Μαυροβούνιο) και τις σερβικές κοινότητες στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Μιτρόβιτσας.

Τα δύο τελευταία φαίνεται πως η Σερβία τα παίρνει αργά αλλά σταθερά. Και μαζί με αυτά το Βελιγράδι παίρνει ένα πακέτο “Μάρσαλ” από την Ευρώπη.

Εξ ορισμού οι Ρώσοι στο σχέδιο τους είχαν αποκλείσει από το εθνικό έδαφος της Σερβίας τις “αλβανικές περιοχές” πχ Πρέσεβο. Το σχέδιο που δημοσιοποιήθηκε δείχνει πως είμασε στην αρχή ενός τέτοιο σχεδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.