Προσάραξε η παλιά φρεγάτα «Έλλη» στην Σαμοθράκη! – Ερώτημα η κατάσταση του Στόλου και του προσωπικού

Προσάραξε η παλιά φρεγάτα «Έλλη» στην Σαμοθράκη! – Ερώτημα η κατάσταση του Στόλου και του προσωπικού

Aτύχημα με την φρεγάτα Ελλη που άφησε άσχημες εντυπώσεις, είχαμε τα ξημερώματα στην Σαμοθράκη, καθώς προσάραξε σε αβαθή, στην περιοχή Καμαριώτισσα κατά την διάρκεια της άσκησης «Παρμενίων».

Η προσάραξη αυτή δημιουργεί πολλά ερωτήματα σε ότι αφορά την κατάσταση και του Στόλου και του προσωπικού.

Η φρεγάτα θα έκανε μια αποβατική ενέργεια στο πλαίσιο του «Παρμενίων 2019», όμως στις 3:30 προσάραξε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σταματήσει προσωρινά το ναυτικό σκέλος της άσκησης.

Δεν υπάρχει κάποιος τραυματίας καθώς ούτε και ζημιές μετά από επιθεώρηση που έγινε στην φρεγάτα.

Οι προσπάθειες αποκόλλησης της που ήταν επιτυχημένες και παρατείνεται τη τελευταία φάση του Παρμενίωνα.

Στη φρεγάτα ήταν να επιβιβαστεί ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος στις 9 το πρωι . Τελικά η τελευταία φάση της άσκησης θα γίνει στις 11.00

Χθες στην Αλεξανδρούπολη, ήταν παρών ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον υπουργό Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, παρακολουθώντας μέρος της άσκησης «Παρμενίων».

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων «Αετός» στο νομό Έβρου, το νυκτερινό επιχειρησιακό σκέλος της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων 2019».

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.