Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ για F-16, Mirage 2000 και υποβρύχια: Σε δημόσια διαβούλευση έως τις 4 Δεκεμβρίου

Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ για F-16, Mirage 2000 και υποβρύχια: Σε δημόσια διαβούλευση έως τις 4 Δεκεμβρίου

Από τις 29 Νοεμβρίου τέθηκε σε διαβούλευση, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για την αναβάθμιση των 84 F-16, την υποστήριξη των Mirage 2000 και των «πλεοναζόντων υλικών» των υποβρυχίων Type 214, αφού πρώτα παρουσιάστηκε στο υπουργικό συμβούλιο από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει εννέα άρθρα και αφορά τα θέματα των αντισταθμιστικών οφελημάτων για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των F-16, την πολυσυζητημένη υποστήριξη των αεροσκαφών Mirage 2000/-5, τα υποβρύχια 214 αλλά και μία σειρά θεμάτων που αφορούν τους ΕΠΟΠ και τους ΕΜΘ.

Η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση που ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ., για το λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρονται για τα θέματα αυτά πρέπει να καταθέσουν τις απόψεις, τις παρατηρήσεις τους, καθώς και τα σχόλιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το νομοσχέδιο εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.