ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον Έβρο ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας την Παρασκευή – Συγκάλεσε σύσκεψη με τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων

Στον Έβρο ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας την Παρασκευή – Συγκάλεσε σύσκεψη με τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων

Ο Υπουργός ΕΘνικής Άμυνας θα βρεθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στα ελληνοτουρκικά σύνορα, σύμφωνα με ανακοίνωση της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το ΕΦ 1 στις Καστανιές Έβρου.

Να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο σκοπός της επίσκεψής του, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στον Έβρο καθώς την περασμένη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο και τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ «ΘΡΑΚΗ») Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, πραγματοποίησε επίσκεψη στη νήσο Σαμοθράκη και στην Περιοχή Ευθύνης (ΠΕ) του Δ΄ ΣΣ.

Όπως επίσης το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, ο Υφυπουργός Άμυνας και συντονιστής για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα Αλκιβιάδης Στεφανής βρέθηκε στον Έβρο και επιθεώρησε τα έργα, τις κοινές δράσεις Στρατού ξηράς και Ελληνικής Αστυνομίας και τις ενέργειες των αρχών στον Έβρο για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος.

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), στο Πεντάγωνο.

Όπως ήταν λογικό, η κρίσιμη κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σήμανε συναγερμό στις Ε.Δ.. Η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις σε Αιγαίο, Κυπριακή ΑΟΖ, ενώ αναμένεται σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Ερντογάν να στείλουν ερευνητικό πλοίο ανάμεσα σε Κρήτη-Λιβύη.

Το Πεντάγωνο έχει ήδη καταρτίσει τα σχέδιά του. Οι εντολές της Κυβέρνησης προς τη στρατιωτική ηγεσία είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις να βρίσκονται προετοιμασμένες ώστε να κινηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά αν χρειαστεί και να παρέμβουν σε περίπτωση προσπάθειας επιβουλής της Εθνικής Κυριαρχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στην ημέρα και μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των Αρχηγών, θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη, αυτή τη φορά υπό τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, συγκαλεί το Συμβούλιο Άμυνας (ΣΑΜ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.