Το βίντεο της ντροπής: Τα μαχητικά της ΠΑ αποτίουν «φόρο τιμής» στους «Μακεδόνες» πάνω από τα Σκόπια

Το βίντεο της ντροπής: Τα μαχητικά της ΠΑ αποτίουν «φόρο τιμής» στους «Μακεδόνες» πάνω από τα Σκόπια

Το βίντεο της ντροπής με βάση όπου απεικονίζεται η ίδια η Πολεμική Αεροπορία, το καμάρι των Ελλήνων, να υποχρεώνεται να πετάει «διθυραμβικά» επάνω από τα Σκόπια για «να εορτάσει την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας και τον Μακεδόνων στο ΝΑΤΟ», δόθηκε στην δημοσιότητα.

Πτήση άνωθεν των Σκοπίων πραγματοποίησαν την Παρασκευή τέσσερα αεροσκάφη F-16/Block 52+ της 337 Μοίρας, σε αποστολή συνοδείας δύο αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών τύπου Β-1Β, εντός του FIR Σκοπίων.

Τα αμερικανικά αεροσκάφη, εκτέλεσαν αποστολή Long Range Strategic Bomber Task Force Mission αλλά αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει.

Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία πολιτική ηγεσία, δηλαδή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υποτίθεται ότι πέρσι τέτοια εποχή, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας υποσχόταν την κατάργηση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών που είχε συνάψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η δε Πολεμική Αεροπορία έχει βάψει ένα μαχητικό F-16 με τα χρώματα του αρχαίου ελληνικού βασιλείου της Μακεδονίας για να διατρανώσει την ελληνικότητα της περιοχής.

Τα δύο μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας συνόδευσαν δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1B που είχαν απογειωθεί από τη… Νότια Ντακότα και μετά από πτήση με πολλαπλούς ανεφοδιασμούς πάνω από τον Ατλαντικό έφτασαν πάνω από τα Σκόπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.