ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΥΦΕΘΑ Α.Στεφανής: Θα επισκεφτεί το 424 ΓΣΝΕ για το σχέδιο έκτακτης ανάγκης

ΥΦΕΘΑ Α.Στεφανής: Θα επισκεφτεί το 424 ΓΣΝΕ για το σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής θα επισκεφτεί το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα διότι μπαίνει σε εφαρμογή στο σχέδιο έκτακτης ανάγκης, που ανάμεσα σε όσα προβλέπει είναι η ανάπτυξη νέας «μονάδας» στον χώρο του ελικοδρομίου, το οποίο θα φιλοξενήσει ασθενείς που έχουν κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, στον συγκεκριμένο χώρο αναμένεται να τοποθετηθούν κοντέινερ και στρατιωτικές σκηνές προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τη νοσηλεία ασθενών με covid-19.

Την ίδια στιγμή, είναι ήδη σε ετοιμότητα το πυρηνικό καταφύγιο στα υπόγεια του 424 ΓΣΝΕ όπου έχουν τοποθετηθεί κρεβάτια και εξοπλισμός ώστε να λειτουργήσει άμεσα ως νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης για περιστατικά covid, καθώς η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον πολύ δύσκολη, τόσο ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων όσο και ως προς τη σοβαρότητα των περιστατικών και τον αριθμό των ασθενών που πρέπει να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ ή και να διασωληνωθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, όπως αναφέρει το GRTimes.gr, ο 2ος όροφος του 424 ΓΣΝΕ μοιράζεται πλέον ανάμεσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο και στο ΑΧΕΠΑ και σε ασθενείς covid και μη -covid, ενώ μέχρι πρότινος είχε διατεθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του ΑΧΕΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.