Το «σχόλιο» του ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου για τη σύσκεψη στο Μαξίμου για τις φρεγάτες

Το «σχόλιο» του ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου για τη σύσκεψη στο Μαξίμου για τις φρεγάτες

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τις νέες φρεγάτες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, εξέφρασε την ικανοποίησή του, αναφορικά με την διαδικασία της αξιολόγησης των προσφορών που έχουν κατατεθεί από τις ενδιαφερόμενες χώρες.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Στο σωστό δρόμο οι διαδικασίες αξιολόγησης προτάσεων για την προμήθεια νέων Φρεγατών σε σημερινή σύσκεψη όπου και συμμετείχα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον @PrimeministerGR» εκφράζοντας έτσι την δική του οπτική γωνία αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης αλλά και των αρμόδιων επιτελών του Πολεμικού Ναυτικού.

Σημειώνεται ότι η σημερινή συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ως αποτέλεσμα να πάρει παράταση η διαδικασία για την τελική αξιολόγηση και οριστική απόφαση της κυβέρνησης, έχοντας παράλληλα την ολοκληρωτική και πλήρη εικόνα όλων των προσφορών, ώστε να «κλείσει» την υπόθεση, ενώ ενδεικτικό είναι ότι από το σχετικό δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκτός αξιολόγησης και διαγωνισμού για τις νέες ελληνικές φρεγάτες «βγήκε» η ισπανική πρόταση της Navantia.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.