ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τη Σύμη και την 112 ΠΜ στην Ελευσίνα θα επισκεφθεί αύριο ο Νίκος Δένδιας

Θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Τη Σύμη και την 112 ΠΜ στην Ελευσίνα θα επισκεφθεί αύριο ο Νίκος Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, αύριο Δευτέρα (25/12), θα επισκεφθεί τη Σύμη και την 112 ΠΜ στην Ελευσίνα.

Ο κ. Δένδιας θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και εν συνεχεία θα επισκεφθεί την ΤΠΚ «Δανιόλος» στον λιμένα Σύμης.

Ο υπουργός θα επισκεφθεί επίσης την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη και θα μεταβεί ακολούθως σε στρατόπεδο της ΔΑΝ Σύμης, όπου θα γευματίσει με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την επιστροφή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί την 112 ΠΜ στην Ελευσίνα, όπου θα ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.