ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην Ρώμη τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου Εξωτερικών – Συναντήσεις για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών

Στην Ρώμη τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου Εξωτερικών – Συναντήσεις για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών

Το διπλωματικό «σπριντ» συνεχίζει η Αθήνα μετά την ανακοίνωση του μνημονίου συνεννόησης μεταξύ της Τουρκίας και της κυβέρνησης Εθνικής Συμφιλίωσης (GNA) της Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 30 Δεκεμβρίου τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου Εξωτερικών θα μεταβεί στη Ρώμη για συζητήσεις με τεχνικό κλιμάκιο του Ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών προκειμένου να εξετάσουν την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών των δυο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό η συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Ιταλό ομόλογό, Λουίτζι Ντι Μάιο του που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή στη Ρώμη, μετατίθεται έτσι ώστε να έχει προηγηθεί η δουλειά των τεχνικών κλιμακίων των δυο υπουργείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.