ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μόσχα προς Κ.Μητσοτάκη: «Πάρε άμεσα το ρωσικό εμβόλιο για να σωθείτε» – Θα το δεχθεί;

Μόσχα προς Κ.Μητσοτάκη: «Πάρε άμεσα το ρωσικό εμβόλιο για να σωθείτε» – Θα το δεχθεί;

Η Ρωσία πρότεινε στην ελληνική κυβέρνηση να της παραδώσει άμεσα εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού Sputnik-V για να σωθεί η χώρα από τη νέα καραντίνα και οι Έλληνες πολίτες από την φτωχοποίηση.

Εναλλακτικά πρότεινε να δοθεί η άδεια για την παραγωγή του εμβολίου στην Ελλάδα. Το ρωσικό εμβόλιο εξαντλήθηκε στην Ρωσία και επανακυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου.

Θα το αποδεχθεί ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης; Ή υπάρχουν άλλου είδους «κριτήρια»; Η χώρα έχει ανάγκη να κερδίσει και πάλι την ζωή της.

Το εμβόλιο της βρετανικής AstraZeneka έχει επιλεγεί μονοπωλιακά από την κυβέρνηση και στην καλύτερη περίπτωση θα έρθει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Αργεντινής Αλμπέρτο Φερνάντες σε ανάρτησή του στο Twitter η χώρα του θα αποκτήσει 25 εκατομμύρια εμβόλια Sputnik-V στο διάστημα Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund-RDIF) Κιρίλ Ντμίτριεφ, τα εμβόλια που θα διατεθούν στην Αργεντινή θα παραχθούν από τους εταίρους του RDIF στην Ινδία, την Κίνα και την Κορέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.