ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Όλοι ήξεραν ότι μετέφερε όπλα στην Ουκρανία το Antonov – Μόνο στην Ελλάδα υποδύονται τις «μωρές παρθένες»

Το ΥΠΕΞ έκανε δήθεν διάβημα διαμαρτυρίας στην Σερβία

Όλοι ήξεραν ότι μετέφερε όπλα στην Ουκρανία το Antonov – Μόνο στην Ελλάδα υποδύονται τις «μωρές παρθένες»

Το ελληνικό ΥΠΕΞ προσποιείται ότι δεν γνώριζε τι μετέφερε το ουκρανικό Antonov που συνετρίβη το Σάββατο το βράδυ έξω από την Καβάλα και έδωσε εντολή στον πρέσβη της Ελλάδας στο Βελιγράδι να πραγματοποιήσει διάβημα με το οποίο αναφέρει ότι «υπήρχε ανάγκη πρότερης ενημέρωσης της ελληνικής πλευράς από την σερβική για την φύση του φορτίου του αεροσκάφους»

Δηλαδή όλοι ήξεραν εκτός από το ελληνικό ΥΠΕΞ…

Από την πρώτη στιγμή δημοσίευσε το pronews.gr ότι το μεταφορικό ουκρανικό αεροσκάφος An-12 που κατέπεσε 40 χλμ. δυτικά της Καβάλας, μετέφερε όπλα στην Ουκρανία και όχι στην Ιορδανία ή το… Μπαγκλαντές, όπως υποστηρίζουν ο Σέρβος υπουργός Άμυνας, το ελληνικό ΥΠΕΞ και το ίδιο το Μπαγκλαντές το οποίο αναφέρει πως το φορτίο αποτελούνταν από «εκπαιδευτικά όπλα»!

Οι ίδιοι οι Ουκρανοί σε δημοσίευμά τους χθες αναφέρουν ότι τόσο «η εταιρεία συνεργάζεται, και το αεροσκάφος εκτελεί συχνά πτήσεις για το… ΝΑΤΟ».

Ενώ αποκαλύπτεται επίσης ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος της ουκρανικής εταιρείας φόρτωνε συνέχεια όπλα από Σερβία και Βουλγαρία και τα πήγαινε στην Πολωνία από όπου φυσικά προωθούνται στην Ουκρανία!

https://twitter.com/PierreDBorrelli/status/1548544716228083712?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1548545714321506306%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fdiethnis-asfaleia%2Fapokalyptiria-metefere-stin-oukrania-opla-me-agorasti-to-nato-to-aeroskafos-pou-epese-stin-kavala%2F

Συνεπώς, το σημερινό διάβημα διαμαρτυρίας έχει απλώς ως στόχο το «ξεκάρφωμα». Να αποτινάξει από πάνω της η ελληνική κυβέρνηση την ευθύνη ότι θα φορτώνονταν και ελληνικά όπλα και πυρομαχικά στην Χρυσούπολη με προορισμό την Ουκρανία.

Όσο για το Μπαγκλαντές είναι το διαμετακομιστικό κέντρο από όπου μεταφέρονται όπλα και στις δύο πλευρές της ουκρανικής σύγκρουσης.

Και στην Ουκρανία και στην Ρωσία (για «ξεκάρφωμα» για να μην φανεί ο ρόλος του Μπαγκλαντές στα σχέδια της Δύσης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πτώση του ουκρανικού αεροσκάφους σε ελληνικό έδαφος εξέθεσε πάρα πολλούς και μάλιστα εκτός από τους «φανερούς» (Ελλάδα, Ουκρανία) και κάποιους «κρυφούς» (Σερβία)…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.