ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Γ.Γεραπετρίτης ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα στείλει τη Δευτέρα ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα

Με C-130 τη Δευτέρα η αποστολή με είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα, τρόφιμα και νερό

Ο Γ.Γεραπετρίτης ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα στείλει τη Δευτέρα ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Αλέξανδρου Καζαμία ανακοίνωσε από τη Βουλή ότι η Ελλάδα θα στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Ο υπουργός δήλωσε ότι τη Δευτέρα ελληνικό C-130 θα αναχωρήσει με είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και τρόφιμα – νερό τα οποία θα μεταφερθούν στη Γάζα.

Αναφερόμενος στην αποχή της Ελλάδας από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια ο Γ.Γεραπετρίτης είπε «εγώ ο ίδιος μέχρι και πριν την ψήφιση του ψηφίσματος ήμουν σε επαφή με ομολόγους μου του αραβικού κόσμου, ειδικά με τον ομόλογό μου της Ιορδανίας. Η στάση μας παραμένει μία στάση συνολικά ανθρωπιστική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέραν αυτών ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννόηση με ομόλογες κυβερνήσεις της Κύπρου και της Γαλλίας για την δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου ξεκαθάρισε όμως ότι πρόκειται για έργο με εξαιρετικά μεγάλη τεχνική δυσκολία, καθώς δεν υπάρχει ασφαλής λιμένας στη Γάζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.