ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Β.Κασκαρέλης ζήτησε από την ΥΠΕΞ της Αλβανίας την αποφυλάκιση Μπελέρη-Κοκαβέση

Η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών κρατών - μελών ΝΑΤΟ στο Όσλο

Ο Β.Κασκαρέλης ζήτησε από την ΥΠΕΞ της Αλβανίας την αποφυλάκιση Μπελέρη-Κοκαβέση

Την υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Όλτα Τσάκα συνάντησε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Κασκαρέλης, στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών κρατών – μελών ΝΑΤΟ στο Όσλο.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έθεσε στην Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας το ζήτημα της αποφυλάκισης του εκλεγμένου Δημάρχου Χείμαρρας Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.

Σημειώνεται πως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Πρέσβυ της Ελλάδος στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση, προκειμένου να υπάρχει διαρκής ενημέρωση για τους Μπελέρη-Κοκαβέση, ενώ ταυτόχρονα δίδονται οι κατάλληλες οδηγίες για τον χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι, κατόπιν σχετικών οδηγιών, η Πρέσβυς της Ελλάδας έχει συναντηθεί προσφάτως και με τους δύο κρατούμενους και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.