ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Λιθουανίας στην Αθήνα – Τί θα συζητηθεί

Οι συζητήσεις αναμένεται να καλύψουν ευρύ φάσμα θεμάτων

Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Λιθουανίας στην Αθήνα – Τί θα συζητηθεί

Με τον Λιθουανό ομόλογό του Γκαμπριέλους Λαντσμπέργκις θα συναντηθεί το μεσημέρι στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψής του στην χώρα μας,

Οι συζητήσεις αναμένεται να καλύψουν ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των προοπτικών περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων σε ποικίλους τομείς, του συντονισμού εντός της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία, της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού/προσφυγικού και των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν περί ώρα 12:05 κατ’ ιδίαν συνάντηση, μετά το πέρας της οποίας θα λάβουν χώρα οι διευρυμένες συνομιλίες. Ακολούθως, οι κ.κ. Δένδιας και Λαντσμπέργκις θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στον Τύπο περίπου στις 13:15, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί γεύμα εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Δένδιας είχε επισκεφθεί τη Λιθουανία (Βίλνιους) τον Ιούνιο του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.