Υπόθεση Σούπερ Κικής: Ο 37χρονος που κατήγγειλε ξυλοδαρμό αναγνώρισε τον θύτη του – Πρόκειται για αλλοδαπό μουσικό

«Δέχομαι κλήσεις από απόρρητους και άγνωστους αριθμούς, λαμβάνω απειλητικά μηνύματα»

Υπόθεση Σούπερ Κικής: Ο 37χρονος που κατήγγειλε ξυλοδαρμό αναγνώρισε τον θύτη του – Πρόκειται για αλλοδαπό μουσικό

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση του επεισοδίου μεταξύ της instagrammer Σούπερ Κικής και του 37χρονου μουσικού, ο οποίος κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από έναν άνδρα στις 20 Φεβρουαρίου στου Ζωγράφου, καθώς φέρεται να αναγνώρισε τον θύτη του.

Ο 37χρονος, στην κατάθεση που έδωσε την περασμένη Τρίτη, στην 22η ανακρίτρια, αναγνώρισε τον άνδρα ο οποίος όπως είχε αναφέρει και στη μήνυση του στην Αστυνομία, τον πλησίασε τη στιγμή που έλυνε τις διαφορές του με την Κική Λιτσάκη και δυο φίλες της, μια 37χρονη Ρουμάνα και μια 35χρονη Ελληνίδα και τον… έσπασε στο ξύλο.

Μάλιστα, ήταν τόσο άγρια τα χτυπήματα που το θύμα χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με κακώσεις στο κεφάλι, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο μουσικός, στη συμπληρωματική κατάθεση του είπε πως αναγνωρίζει έναν αλλοδαπό μουσικό, μέλος συγκροτήματος ενώ επεσήμανε πως λόγω απειλητικών μηνυμάτων που δέχεται μετά τον καυγά με την Σούπερ Κική και τον ξυλοδαρμό, αναγκάστηκε να μετακομίσει και να κρύβεται εκτός Αττικής καθώς φοβάται για τη ζωή του. super_kiki_ksylodarmos_-_1_

Ποιόν «έδωσε» στις αρχές

Το πρωί της 9ης Μαΐου, ο 37χρονος μουσικός, πέρασε το κατώφλι της 22ης ανακρίτριας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, για να δώσει ανωμοτί, συμπληρωματική κατάθεση για το συμβάν το πρωί της 20ης Φεβρουαρίου στου Ζωγράφου. super_kiki_ksylodarmos_-_4_

Σύμφωνα με την κατάθεση, ο άνδρας ανέφερε τα εξής:

«Σε συνέχεια της απο 23/2/2023, κατάθεσης μου ενώπιον σας, σας εγχειρίζω τα ακόλουθα έγγραφα που αφορούν στα στοιχεία του προσώπου που με χτύπησε κατ’ εντολήν της 37χρονης και της Κυριακής Λιτσάκη. Το πρόσωπο αυτό, το αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα ότι είναι αυτός που με χτύπησε και τα στοιχεία του τα βρήκα κατόπιν έρευνας στο διαδίκτυο.

Τα στοιχεία του είναι (σε αυτό το σημείο αναφέρεται στον συγκεκριμένο άντρα), είναι μέλος μιας μουσικής ομάδας με το όνομα (αναφέρεται στο όνομα της ομάδας) στην οποία ηγείται ο (αναφέρεται στο όνομα ενός άνδρα) ο οποίος σχετίζεται φιλικά με την κατηγορούμενη Κυριακή Λιτσάκη, δείτε την φωτογραφία που σας εγχειρίζω.

Το άτομο αυτό που με χτύπησε είναι το ίδιο άτομο που σας είπα ότι συνόδευε την Κυριακή Λιτσάκη και την 37χρονη σε ένα δικαστήριο και τον έχω δει μερικές φορές στο κατάστημα τους. Γι’ αυτό το λόγο πιστεύω θα είναι χρήσιμη η άρση απορρήτου των τηλεφωνημάτων των κατηγορουμένων από το πρωί εκείνης της ημέρας του συμβάντος στις 20 Φεβρουαρίου 2023».

«Κρύβομαι γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου…»

Στις επόμενες γραμμές, ο 37χρονος υποστηρίζει πως μετά τον καυγά, έχει κρυφτεί γιατί δέχεται απειλές και φοβάται για τη ζωή του. super_kiki_ksylodarmos_-_2_

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως:

«Επίσης να σας αναφέρω ότι κατόπιν του συμβάντος, δέχομαι κλήσεις από απόρρητους και άγνωστους αριθμούς, λαμβάνω απειλητικά μηνύματα τα οποία έχω αναφέρει στην αστυνομία αλλά μου είπαν να κάνω μήνυση μέσω δικηγόρου.

Πιστεύω ότι σχετίζονται με τις κατηγορούμενες, γιατί στο παρελθόν δε με είχε ενοχλήσει κανείς και διότι η κυρία Λιτσάκη μετά το συμβάν ανήρτησε στο λογαριασμό της στο instagram φωτογραφία μου και τον αριθμό του τηλεφώνου μου. Επειδή φοβάμαι για τη ζωή μου, έχω μετακομίσει εκτός Αττικής και εργάζομαι μόνιμα εκεί αλλά στην ανωτέρω διεύθυνση που σας έχω δηλώσει διαμένει η μητέρα μου και θα με ενημερώσει για τα δικαστήρια που τυχόν με καλέσουν». super_kiki_ksylodarmos___3_

Τι υποστηρίζει η Σούπερ Κική

Απο την πλευρά της η Κική Λιτσάκη υποστηρίζει πως όλα ξεκίνησαν όταν ο 37χρονος, μπήκε με τα κλειδιά του στο διαμέρισμά της φίλης της στου Ζωγράφου και σε κατάσταση μέθης άρχισε να εκτοξεύει εναντίον της ύβρεις και απειλές.

Η κοπέλα έφυγε και πήγε στη δουλειά της όπου εκείνος την ακολούθησε και εκεί η Σούπερ Κική η οποία εργάζεται μαζί της, όταν είδε πως τα αίματα είχαν ανάψει, μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Οι τρεις τους βρίσκονταν κοντά στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου όταν ο καυγάς άρχισε να φουντώνει με αποτέλεσμα ένας ένας περαστικός ο οποίος αναγνώρισε την instragràmmer να χτυπήσει τον 37χρονο για να γλιτώσει τις δύο γυναίκες.

Η Κική Λιτσάκη, το πρώην ζευγάρι, καθώς και μια ακόμη φίλη τους οδηγήθηκαν στο ΑΤ Ζωγράφου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο γυναίκες υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 37χρονου για εξύβριση, απειλή και ενδοοικογενειακή βια ενώ και ο ίδιος στράφηκε με μήνυση εναντίον τους των τριών γυναικών για ληστεία κατά συναυτουργία, ηθική αυτουργία σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ενδοοικογενειακή απειλή, υποστηρίζοντας πως η Σουπερ Κική και η 37χρονη, πρώην σύντροφός του γνώριζαν τον άνδρα που τον ξυλοκόπησε. Η Instagrammer, μετά την απολογία της αφέθη ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.