ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Μπορέλ: «Το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο θα στερήσει χρήματα από τη Μόσχα για τον πόλεμο»

«Είμαστε ο σημαντικότερος πελάτης της Ρωσίας»

Ζ.Μπορέλ: «Το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο θα στερήσει χρήματα από τη Μόσχα για τον πόλεμο»

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Ζοζέπ Μπορέλ, το ευρωπαϊκό εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο θα στερήσει χρήματα από τη Μόσχα τα οποία θα χρησιμοποιούσε στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η συμφωνία της ΕΕ να επιβάλει εμπάργκο στις περισσότερες εισαγωγές πετρελαίου από τη Ρωσία θα αναγκάσει τη Μόσχα να προσφέρει αργό πετρέλαιο σε χαμηλότερη τιμή σε άλλες χώρες, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ.

«Είμαστε ο σημαντικότερος πελάτης της Ρωσίας», επεσήμανε ο Μπορέλ προσερχόμενος στη δεύτερη ημέρα της συνόδου κορυφής των ηγετών της ΕΕ με θέμα τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σκοπός είναι να κάνουμε τη Ρωσία να έχει λιγότερους οικονομικούς πόρους για να τροφοδοτεί την πολεμική της μηχανή», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.