Τον νέο ΚΟΚ θα τον πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση. Ήδη δύο δημοσκοπήσεις είχαν κακά μαντάτα...

Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Μ.Μπουνέτα: «Θα έχετε έναν μεγάλο υποστηρικτή, εμένα»

Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Μ.Μπουνέτα: «Θα έχετε έναν μεγάλο υποστηρικτή, εμένα»

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Μάριν Μπουνέτα. Ο Κροάτης άσος που βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση του τρεμπλ, ανακοίνωσε μέσω δήλωσής του πως αποχωρεί από την Ένωση της οποίας θα είναι πάντα υποστηρικτής όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η δήλωση του Μπουνέτα:

«Επιτέλους, αυτή η τρελή σεζόν τελείωσε. Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε και να γράψουμε ιστορία για το κλαμπ και τους ανθρώπους. Το τρεμπλ είναι δικό μας!

Δυστυχώς, πρέπει να ενημερώσω ότι μετά από δύο χρόνια, αυτό είναι το τέλος της διαδρομής μου σε αυτή την απίστευτη ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους, καθώς μού δόθηκε η ευκαιρία να είμαι μέρος της ιστορίας. Ένα μεγάλο και ιδιαίτερο ευχαριστώ, επίσης, στο προπονητικό επιτελείο, στην διοίκηση, στους φιλάθλους και βεβαίως, ακόμα μεγαλύτερο, στους συμπαίκτες μου. Είμαι ευλογημένος που γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, οι οποίοι θα είναι οι φίλοι μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ευχαριστώ πολύ και πάλι και εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον, θα έχετε έναν μεγάλο υποστηρικτή, εμένα! Σας ευχαριστώ όλους».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Marin Buneta. Ο Marin αγωνίστηκε για 2 διαδοχικές σεζόν στην ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 EHF European Cup, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του “Δικεφάλου”.

Αγωνίστηκε σε 52 επίσημους αγώνες με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, σημειώνοντας 138 τέρματα, αποτελώντας τον 27ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ.

Marin, ευχαριστούμε για όλα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.