ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 85-68: Θετικό τεστ για την ομάδα του Δ.Πρίφτη

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 85-68: Θετικό τεστ για την ομάδα του Δ.Πρίφτη

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 στην προετοιμασία του, νικώντας το Περιστέρι με σκορ 85-68.

Με… επιβλητικό τρόπο έκαναν το 2/2 στην προετοιμασία τους οι «πράσινοι», που επικράτησαν των αντιπάλων τους με +17.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε την ευκαιρία να δει περισσότερους παίκτες της ομάδας του στο παρκέ, καθώς σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στο Iona, αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τους δύο πάουερ φόργουορντ του, δηλαδή τον Οκάρο Ουάιτ και τον Τζέρεμι Έβανς.

Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ, έχοντας τον έλεγχο από το ξεκίνημα (27-16 στο 10′). Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Παπαγιάννης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εδραίωση της… πράσινης κυριαρχίας στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν λύσεις από τους Ίαν Μίλερ και Έρικ ΜακΚρί και να παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο στη 2η περίοδο (40-43 στο 20′).

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κόουτς Μανωλόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον Τεράν Πέτεγουεϊ, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού και προφυλάχθηκε.

Για τους νταμπλούχους Ελλάδας ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Πάτρας (4/9) και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (7/9) στο ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» θα ταξιδέχουν στο Μόναχο για να πάρουν μέρος στο φιλικό τουρνουά της Μπάγερν (11/9), προτού επιστρέψουν στη βάση τους για το 3ο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (18-19/9), με το οποίο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Δημήτρη Πρίφτη.

Στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα αντικαταστήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (4-5/9) και μετά θα παίξει με τον Ιωνικό (8/9) και το Λαύριο (8/10).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 40-43, 67-58, 85-68.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.