ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποδοσφαιρικός αγώνας μετατράπηκε σε… ζωολογικό κήπο – Σκύλοι και άλογα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο

Ποδοσφαιρικός αγώνας μετατράπηκε σε… ζωολογικό κήπο – Σκύλοι και άλογα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο

Άφθονο γέλιο προσέφερε μία αναμέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών μεταξύ Ουκρανίας και Ιταλίας, όταν δύο σκυλιά και ένα άλογο μπήκαν στο χορτάρι.

Στο 41ο λεπτό του αγώνα μεταξύ της Ουκρανίας και της Ιταλίας, δύο σκυλιά εισέβαλαν και έπαιξαν στο γκαζόν, ενώ ακολούθησε ένας άνθρωπος που προσπάθησε να τα διώξει. Προφανώς ήταν ο εκπαιδευτής και τα σκυλιά ήταν επίσης δικά του.

Σκυλιά στο πρώτο ημίχρονο, άλογο στο δεύτερο

Πάντως, αυτή η εικόνα θα μείνει για πολύ καιρό στις μνήμες όλων των παρόντων. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη σε ένα γραφικό μέρος όπου τα ζώα δεν είναι άγνωστα και φαίνεται ότι ούτε τα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι άγνωστα σε αυτά.

Δεν υπήρξαν λιγότερο περιπέτειες με ζώα στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 59′ του αγώνα, ένα άλογο εμφανίστηκε στο γήπεδο. Ένας άντρας μπήκε ξανά στο γκαζόν και βοήθησε να αποχωρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα βίντεο που κατέγραψε το κοινό σύντομα έγιναν viral.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.