Επιμένει ο Τζ. Ινφαντίνο για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια παρά τις ανιδράσεις

Επιμένει ο Τζ. Ινφαντίνο για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια παρά τις ανιδράσεις

Ρίχνει τους τόνους ο Τζιάνι Ινφαντίνο και επιδιώκει ευρεία συναίνεση για να οριστικοποιηθεί η ανά διετία διεξαγωγή του Μουντιάλ.

Με τις αντιδράσεις να «φουντώνουν και τον Αλεξάντερ Τσέφεριν να προειδοποιεί ότι η UEFA θα μποϊκοτάρει τον θεσμό, ο πρόεδρος της FIFA διευκρίνισε σε συνέντευξη Τύπου ότι τα πάντα είναι υπό συζήτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα συνεχίσουμε με στόχο να βρούμε συναινετικές λύσεις, οι οποίες να λειτουργούν προς όφελος όλων. Στην παγκόσμια σύνοδο που θα γίνει εντός του έτους (σ.σ. στις 20 Δεκεμβρίου) θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε ένα πλάνο και να δώσουμε λεπτομέρειες σε όλα τα μέλη μας. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα προσεγγίσουμε τις διαφορετικές απόψεις από όλες τις πλευρές» είπε ο Ελβετός πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, και πρόσθεσε: «Οφείλουμε να δούμε τόσο τα αθλητικά όσο και τα οικονομικά οφέλη και στη συνέχεια να κάνουμε μια λογική συζήτηση γύρω από το Παγκόσμιο Κύπελλο και άλλες διοργανώσεις. Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.