ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αργεντινή: Εθνική κληρονομιά το πατρικό του Μαραντόνα !

Αργεντινή: Εθνική κληρονομιά το πατρικό του Μαραντόνα !

Το σπίτι που μεγάλωσε στη Βίλα Φιορίτο είναι και επίσημα μνημείο «εθνικής κληρονομιάς» για την Αργεντινή.

Με διάταγμα του Αργεντινού Προέδρου, Αλμπέρτο Φερνάντες, το σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα κηρύχθηκε «μνημείο της εθνικής κληρονομιάς» της χώρας.

Το σπίτι βρίσκεται στην πόλη Βίλα Φιορίτο, ένα από τα προάστια του Μπουένος Άιρες.

«Το σπίτι καθρεφτίζει απόλυτα τη ζωή και τον χαρακτήρα του Μαραντόνα, αποδεικνύει πόσο πιστός έμεινε στις ρίζες του και στους δεσμούς που τον ένωναν με την οικογένειά του» αναφέρει το ΦΕΚ.

Παράλληλα, αναφέρεται στην «τεράστια επιρροή του παίκτη στη λαϊκή κουλτούρα της χώρας» χαρακτηρίζοντας τον «έναν από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα της χώρας».

Ο «Ντιεγκίτο» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, τον Νοέμβριο του 2020.

Στο μεταξύ, το πολυαναμενόμενο «Maradona, Blessed Dream» κάνει πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου και αποτελεί ένα βιογραφικό ταξίδι από τα παιδικά χρόνια του Ντιεγκίτο μέχρι τη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σειρά γυρίστηκε στην Αργεντινή, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ουρουγουάη και το Μεξικό και αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.