
Βαθμούς άφησε η ΑΕΚ στην Τρίπολη, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα, σε ένα βροχερό και βαρύ «Θ. Κολοκοτρώνης». Η Ένωση πίεσε και έψαξε το γκολ, με κινητήριο μοχλό τον Άμραμπατ, έχοντας και δύο φάσεις με τον Τζαβέλλα, μεταξύ των οποίων κι ένα ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ.
Το παιχνίδι ήταν κακό καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων. Κάποιες ευκαιρίες που υπήρχαν εκατέρωθεν έμειναν αναξιοποίητες.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία (90+4’ Τασουλής), Άλβαρες, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο (68’ Ιγκλέσιας), Ριέρα (68’ Αλί Μπάμπα), Σόνι (87’ Μπενίτο), Μπαράλες, Κρέσπι (87’ Καρμόνα).
ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Σιμόες (88’ Λε Ταλέκ), Σιμάνσκι (61’ Σάκχοφ), Τσούμπερ (88’ Τάνκοβιτς), Άμραμπατ, Μάνταλος (73’ Γέβτιτς), Αραούχο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.