ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Μπουτάρης τονίζει πως η Super League είναι προκλητική απέναντι στον Ηρακλή

Ο Μπουτάρης τονίζει πως η Super League είναι προκλητική απέναντι στον Ηρακλή

Ο κ. Μπουτάρης ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν το Γηραιό, τονίζοντας πως η στάση των ΕΠΟ και Super League απέναντι στους κυανόλευκους είναι τουλάχιστον προκλητική. Ταυτόχρονα επεσήμανε πως είναι απαράδεκτο να αλλάζουν οι κανονισμοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ενημερώθηκα από τα παιδιά που συμμετέχουν στην προσπάθεια και τα όσα μου είπανε μου έκαναν εντύπωση. Ο Ηρακλής είναι από τα αρχαιότερα σωματεία της πόλης.

Ιδρύθηκε πριν από την απελευθέρωση της πόλης και αυτά που άκουσα πραγματικά μου προξένησαν μεγάλη εντύπωση για να μην πω κάτι χειρότερο. Και το θέμα της ΠΑΕ, το οποίο είναι προκλητικό ο τρόπος που συμπεριφέρεται η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ.

Είναι απαράδεκτο να αλλάζουν οι κανονισμοί. Το ακόμα χειρότερο είναι η καθυστέρηση υιοθέτησης για το θέμα του ΓΣ Ηρακλής, όπου τα χρέη δεν θα πρέπει να πέφτουν στη νέα διοίκηση, αλλά σε αυτούς που τα δημιούργησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό, πρέπει το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του και να ξεφύγει από τις ίντριγκες που δημιουργούνται».
Πηγή:gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.