ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017: Ο πάγκος κάνει την διαφορά (φωτό)

Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017: Ο πάγκος κάνει την διαφορά (φωτό)

«γαλανόλευκη» για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και πλέον έχει δύο ευκαιρίες για να κατακτήσει ένα μετάλλιο.

Η Εβίνα Μάλτση, η Αγγελική Νικολοπούλου, η Αννα – Νίκη Σταμολάμπρου, η Λολίτα Λύμουρα, η Εβίνα Σταμάτη, η Στέλλα Καλτσίδου, η Ελεάννα Χριστινάκη, η Αννα Σπυριδοπούλου, η Αφροδίτη Κοσμά, η Κατερίνα Σωτηρίου, η Μαριέλλα Φασούλα και η Αρτεμις Σπανού υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κώστα Κεραμίδα οδήγησαν την Ελλάδα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και για να συμβεί αυτό μεταξύ άλλων έβαλαν το «εγώ» κάτω από το «εμείς».

Μάλιστα, η Στέλλα Καλτσίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA, ρωτήθηκε για το αν είναι κλισέ η λέξη «οικογένεια», που περιγράφει την Εθνική Γυναικών. «Δεν νομίζω ότι είναι κλισέ. Είμαστε μια πάρα πολύ καλή παρέα. Περνάμε καλά εντός και εκτός γηπέδου. Πάντα σε αυτή την Εθνική, από το παρελθόν μέχρι σήμερα, οι επιτυχίες έχουν έρθει κατά κύριο λόγο βάσει αυτού. Είναι πολύ σημαντικό το καλό κλίμα. Το διασκεδάζουμε και φαίνεται και στο γήπεδο. Καλώς ή κακώς, για να βγει στο γήπεδο αυτό το υπέροχο κλίμα θα πρέπει να υπάρχει και εκτός παρκέ. Εμείς το έχουμε και φέτος», ήταν η απάντησή της.

Ο τρόπος με τον οποίο… ζουν τον αγώνα οι παίκτριες βρίσκονται στον πάγκο είναι χαρακτηριστικός, καθώς φροντίζουν συνεχώς να εμψυχώνουν τις «συμπολεμίστριές» τους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.