ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Άρσεναλ: Έκανε δικό της τον Λακαζέτ

Άρσεναλ: Έκανε δικό της τον Λακαζέτ

Εδώ και ημέρες, η Λιόν προσπαθεί να εκμαιεύσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την Άρσεναλ, που έχει κάνει τον Αλεσάντρ Λακαζέτ νούμερο ένα στόχο της για αυτό το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η Equipe, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την μετακόμιση του Γάλλου επιθετικού με ποσό που θα σπάσει το μεταγραφικό ρεκόρ των Λονδρέζων.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, οι «κανονιέρηδες» θα δώσουν cash 60 εκατομμύρια ευρώ στο γαλλικό σύλλογο, ενώ υπάρχουν και διάφορά μπόνους στόχων που μπορούν να εκτοξεύσουν ακόμα περισσότερο τα πιθανά οφέλη για την Λιόν.

Ο Λακαζέτ πείστηκε από τον Αρσέν Βενγκέρ να γίνει κάτοικος Λονδίνου, σε μία μεταγραφή που θεωρείται κλεισμένη και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα από τους Λονδρέζους.

Το «SkySports» μετέδωσε πως αυτές τις ώρες βρίσκεται υπό πλήρη εξέλιξη το στάδιο των ιατρικών εξετάσεων για τον Λακαζέτ, προκειμένου εκείνος να γίνει κι επίσημα παίκτης της Άρσεναλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η μεταγραφή αυτή θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία των «κανονιέρηδων», αφού ξεπερνά το ποσό που είχε διατεθεί για την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ, το 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.