ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκτός ευρωπαϊκών πλάνων της Λέγκια… ο Οφόε

Εκτός ευρωπαϊκών πλάνων της Λέγκια… ο Οφόε

Η παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στην Βαρσοβία, χωρίς από τον Ολυμπιακό να υπάρχει η οποιαδήποτε ενημέρωση για το σκοπό του ταξιδιού, λογικό ήταν να φουντώσει ξανά τα σενάρια που αφορούν τον Οφόε.

Οι Πολωνοί δηλώνουν πως ο Οφόε δεν έχει το παραμικρό θέμα τραυματισμού. Ότι είναι εντελώς καλά, ωστόσο ο έμπειρος άσος έμεινε εκτός των πλάνων του τεχνικού τιμ για τα ευρωπαϊκά ματς με την Μάριενχαμ, γεγονός που μπορεί να συνδέεται και με το μέλλον του.

Ο Οτζίτζα Οφόε ως γνωστόν ήταν διακαής πόθος του Χάσι για την θέση 8. Τελικώς ο παίκτης πήγε για το deal στην Κράσνονταρ που δεν έγινε ποτέ.

Άλλες πηγές το απέδωσαν σε… μπλέξιμο με ατζέντηδες και Λέγκια και οι Ρώσοι στα ιατρικά. Ήταν δεδομένο πάντως πως ο παίκτης ήθελε να πιάσει Λιμάνι. Σημειώνεται ξανά πως οι Πειραιώτες έχουν διαψεύσει ότι ασχολούνται και πάλι με τον ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 28χρονος μέσος είχε πέρυσι 42 αγώνες με Λέγκια με 5 γκολ και 14 ασίστ. Ήταν ουσιαστικά ο MVP της και εκ των κορυφαίων της Λίγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.