ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βούκοβιτς: Περιχαρής για το «κλείσιμο» στον Ολυμπιακό (βίντεο)

Βούκοβιτς: Περιχαρής για το «κλείσιμο» στον Ολυμπιακό (βίντεο)

Ο Σέρβος στόπερ έκανε λόγο για μια μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, σημειώνοντας πως μέσω του Ολυμπιακού έχει μια ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League.

Παράλληλα έκανε τον απολογισμό του για τα 3,5 χρόνια που πέρασε στο Ικόνιο με τη φανέλα της Κόνιασπορ, ενώ διέψευσε πως είχε πρόταση από την Φενέρμπαχτσε .

«Πηγαίνω στον Ολυμπιακό διότι είναι τεράστια ευκαιρία για την καριέρα μου. Θα έχω εκεί μία ευκαιρία να αγωνιστώ στο Champions League, θα βρίσκομαι πιο κοντά στο σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά τα ερυθρόλευκα χρώματα.

Ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση να αφήσω την Κόνιασπορ και όχι της διοίκησης. Αυτό δεν έχει καμία δόση αλήθειας. Σε ότι αφορά τις φήμες για μεταγραφή στην Φενερμπαχτσέ, εγώ τις ακούω για πρώτη φορά. Δεν μίλησα ποτέ στην Φενέρμπαχτσε. Ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Αν δεν είχα τη βοήθεια του προέδρου, της διοίκησης, των οπαδών και των συμπαικτών μου δεν θα έφτανα ποτέ σε αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα να αφήσω την Κόνιασπορ γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα.

Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εδώ. Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα και την οικογένεια μου, αλλά ήρθε η στιγμή να φύγω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα, αλλά και όλους τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου. Θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ.

Τα παιδιά μου λυπήθηκαν με αυτή την απόφαση, αλλά μόλις τους εξήγησα την κατάσταση, κατάλαβαν. Ο τρίχρονος γιος μου κάποια στιγμή θα παίξει στην Κόνιασπορ. Ελπίζω να κρατήσουν τη φανέλα με το νούμερο 26 για τους γιους μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.