ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Χρυσό συμβόλαιο για τον Νεϊμάρ – 30 εκατ.ευρώ ετησίως του δίνει η Παρί Σεν Ζερμέν

Χρυσό συμβόλαιο για τον Νεϊμάρ –  30 εκατ.ευρώ ετησίως του δίνει η Παρί Σεν Ζερμέν

Ολα δείχνουν ότι ολοένα και πιο κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται ο Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «RMC» η διοίκηση της γαλλικής ομάδας είχε νέα συνάντηση με τον πατέρα του Βραζιλιάνου παίκτη και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Οπως αναφέρεται η Παρί έδωσε στον 25χρονο Βραλιάνο 5ετες συμβόλαιο μέχρι το 2022 με ετήσιες απολαβές 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Εφόσον επαληθευτεί η συγκεκριμένη είδηση τότε το μόνο που απομένει είναι να καταβάλει η Παρί Σεν Ζερμέν τη ρήτρα του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα η οποία ανέρχεται στα 222 εκατομμύρι ευρώ. Το μεγάλο πρόβλημα για τη γαλλική ομάδα είναι το «Financial Fair Play». Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είναι εκείνος ο οποίος χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση και ψάχνει να βρει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του δεν θα έχει μπεξίματα και ποινές από την UEFA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

An ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο deal είναι δεδομένο ότι θα έχει και πολλά έσοδα η Παρί Σεν Ζερμέν αφού με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα βγάλει περίπου 20 εκατομμύρια ετησίως μόνο από πωλήσεις των εμφανίσεων του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.