ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Ο.Πιστόριους – Τι συνέβη;

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Ο.Πιστόριους – Τι συνέβη;

Μπορεί να βρίσκεται σε σωφρονιστικό ίδρυμα αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα προβλήματα υγείας που έχει μπορούν να αντιμετωπιτούν άμεσα μέσα σε αυτό.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Πέμπτης (ώρα Νότιας Αφρικής) ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της συντρόφου του, Όσκαρ Πιστόριους, με πόνους στο στήθος καθώς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι φοβήθηκαν ότι έχει υποστεί καρδιακή προσβολή.

Τελικά όμως αποδείχθηκε ότι ο Πιστόριους δεν είχε υποστεί κάτι ανησυχητικό καθώς του δόθηκε εξιτήριο έξι ώρες αργότερα.

Εκπρόσωπος της οικογένειάς του ανακοίνωσε ότι ο παραολυμπιονίκης είναι «οκ».

Τον Αύγουστο του 2016 ο Πιστόριους μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από τραύματα που προκάλεσε στους καρπούς του με συγκρατούμενό του να λέει τότε ότι είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.