ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ (βίντεο)

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ (βίντεο)

Τρομερός Κριστιάν Γκολομέεβ στη Γλασκόβη πήρε το μεγάλο μετάλλιο που κυνηγούσε εδώ και καιρό σημειώνοντας και νέο πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 21.44, πίσω από τον Μπεν Πράουντ που τερμάτισε πρώτος με χρόνο 21.34!

Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στο Εδιμβούργο είναι γεγονός με τον Κριστιάν Γκολομέεβ να σπάει την κατάρα της 4ης θέσης!

Ο Έλληνας πρωταθλητής με φοβερή κούρσα τερμάτισε στη θέση στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, σημειώνοντας ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ στη διοργανώση με τον Βρετανό Πράουντ να παίρνει το χρυσό στην… τελευταία χεριά.

Ο Γκολομέεβ ξόρκισε την κακοδαιμονία που έχει στη διοργάνωση καθώς μετά από πέντε τέταρτες θέσεις σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ήρθε η ώρα του βάθρου!

Πρώτος βγήκε ο Βρετανός Πράουντ με 21.34, ακολούθησε ο Γκολομέεβ με 21.44 και τρίτος ήταν ο Ιταλός Βεργκάνι με 21.68.

Ο κολυμβητής του Εθνικού πανελλήνιο ρεκόρ καταρρίπτοντας το δικό του από τον ημιτελικό με 21.52

Δείτε τη φοβερή του κούρσα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.