ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Υπόθεση ξυλοδαρμού Θ. Τζήλου: Ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος που νοίκιασε το Polo για την επίθεση

Υπόθεση ξυλοδαρμού Θ. Τζήλου: Ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος που νοίκιασε το Polo για την επίθεση

Τρέχουν οι εξελίξεις για την υπόθεση της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, και όπως όλα δείχνουν, επίκεινται συλλήψεις.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που αποκάλυψε το dikisports.blogspot.com, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ταυτοποίησε τα στοιχεία του 46χρονου Έλληνα με το ποινικό παρελθόν που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για τον Δ.Μ., ο οποίος νοίκιασε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του το λευκό αυτοκίνητο, μάρκας Polo, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού Τζήλου. Ο 46χρονος προ ετών είχε καταδικαστεί για κακούργημα και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή της ποινής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το λευκό Polo οι τρεις δράστες έφτασαν στη θεσσαλική πόλη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 18ης Δεκεμβρίου, και αφού περίμεναν εκεί τη νύχτα, το πρωί της επομένης είχαν επιτεθεί στον διαιτητή. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν στην εθνική οδό όπου τους «συνέλαβαν» οι κάμερες ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.