ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ρεάλ: Αποχώρηση από το πρωτάθλημα ψηφίζουν οι φίλαθλοι!

Ρεάλ: Αποχώρηση από το πρωτάθλημα ψηφίζουν οι φίλαθλοι!

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε η Ρεάλ Μαδρίτης το κύπελλο Ισπανίας από την Μπαρτσελόνα, έχει βάλει τους ανθρώπους της ομάδας σε σκέψεις αποχώρησης από το πρωτάθλημα της χώρας. Η γνωστή ισπανική εφημερίδα Marca διενήργησε ψηφοφορία για τους φιλάθλους της ομάδας και τα αποτελέσματα δε χωράνε αμφισβήτησης.

Τουλάχιστον 68.000 οπαδοί μπήκαν στην ψηφοφορία της “Marca” -σχετικά με την παραμονή ή όχι της Ρεάλ Μαδρίτης στην ACB– και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Οι φίλοι των Μαδριλένων διαμορφώνουν μέχρι στιγμής ένα συντριπτικό 67% υπέρ του ενδεχόμενοι οι “μερένγκες” να να αποχωρήσουν από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Στην ψηφοφορία της ιστοσελίδας της γνωστής εφημερίδας τέθηκε ακόμα και το ερώτημα για το ποιος θα βγει χαμένος από την αποχώρηση της ομάδας (ο ίδιος ο σύλλογος, η ACB ή όλοι;). Εκεί, τα πράγματα είναι πιο ρευστά, με την απάντηση “η ACB” να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό (43%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.