ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ολυμπιακός: Δοκιμάζεται στην Τουρκία – Τελευταίο χαρτί για την τετράδα!

Ολυμπιακός: Δοκιμάζεται στην Τουρκία – Τελευταίο χαρτί για την τετράδα!

Ίσως το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στην τετράδα της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα θα παίξει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από την Εφές.

Η παρένθεση με τη διεξαγωγή των τελικών του Κυπέλλου στην μπασκετική Ευρώπη έκλεισε και οι ομάδες της Euroleague επιστρέφουν στη δράση καθώς σήμερα και αύριο διεξάγονται οι αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε 8 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου η κρισιμότητα κάθε αγώνα είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο η αναμέτρηση των ερυθρόλευκων στην έδρα της Εφές είναι κάτι σαν πρόωρος τελικός.

Με νίκη οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης της 4ης θέσης (που δίνει πλεονέκτημα στα πλέι οφ), ενώ με ήττα θα κινδυνεύουν να χάσουν και την 5η θέση.

Κι αν η διακοπή βοήθησε λίγο στο να ηρεμήσει η κατάσταση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο (μετά απ’ όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟ) ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει να αντιμετωπίσει την κακή ψυχολογία της ομάδας του (μετρά τρεις σερί ήττες) και την απώλεια του Βασίλη Σπανούλη ο οποίος αναμένεται να επανέλθει μέσα Μαρτίου.

Χωρίς προβλήματα η Εφές η οποία κάνει μια εξαιρετική σεζόν και ξέρει ότι με νίκη θέτει νοκ άουτ έναν βασικό ανταγωνιστή της.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

18:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Γκραν Κανάρια

19:30, Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός

21:45, Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ

22:00, Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια

Βαθμολογία

1. Φενέρμπαχτσε 19-3

2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 17-5

3. Ρεάλ Μαδρίτης 17-5

4. Αναντολού Εφές 14-8

5. Μπαρτσελόνα 13-9

6. Ολυμπιακός 12-10

7. Μπασκόνια 11-11

8. Μπάγερν Μονάχου 11-11

9. Αρμάνι Μιλάνο 11-11

10. Μακάμπι Τελ Αβίβ 10-12

11. Χίμκι 9-13

12. Παναθηναϊκός 9-13

13. Ζάλγκιρις Κάουνας 8-14

14. Γκραν Κανάρια 6-16

15. Μπουντούτσνοστ 6-16

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

16. Νταρουσάφακα 3-19

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.