Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρόλο που βρίσκεται στη Γενεύη για το Laver Cup, στο οποίο θα ενώσει απόψε (22:00) τις δυνάμεις του με τον Ράφα Ναδάλ για να αντιμετωπίσει Νικ Κύργιο και Τζακ Σοκ, έμαθε με ποιον θα διαγωνισθεί στο Ζουχάι (ΑΤΡ 250), την προσεχή εβδομάδα.

Ο 21χρονος τενίστας είναι επικεφαλής του ταμπλό και μετά το μπάι του πρώτου γύρου θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Αντριάν Μαναρινό ή Ζε Ζανγκ.

Στα προημιτελικά αναμένεται να συναντήσει τον Λούκας Πούιγ ή τον Μάρκο Τσεκινάτο και στην τετράδα λογικά τον Γκαέλ Μονφίς.

Στο Νο.2 του ταμπλό είναι ο συμπαίκτης του Τσιτσιπά στην Team Europe του Laver Cup, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, τον οποίο μπορεί να βρει μόνο στον τελικό.

Ο Ισπανός, πάντως, έχει στη δική του πλευρά του ταμπλό τους Μπόρνα Τσόριτς, Νικ Κύργιο και Άλεξ Ντε Μινόρ.

Εκεί είναι και ο Άντι Μάρεϊ που θα παίξει στο πρώτο γύρο με τον Τένις Σάντγκρεν. Ο νικητής αυτού του αγώνα παίζει με Ντε Μινόρ ή Μίλμαν.

Ο βασικός στόχος του Στέφανου αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου που θα διεξαχθεί 10-17 Νοεμβρίου. Στη διοργάνωση προκρίνονται οι οκτώ κορυφαίοι παίκτες της σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται τώρα στο Νο.6 του Race, οπότε είναι πολύ πιθανό να πάρει το εισιτήριο.