ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ι.Σαββίδης σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είμαι περήφανος για όσα πετύχατε – Δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους»

Κέρδισε τον Άρη με 1-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ι.Σαββίδης σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είμαι περήφανος για όσα πετύχατε – Δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους»

Ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στους παίκτες του ΠΑΟΚ στη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ασπρόμαυρους», ανέφερε πως είναι περήφανος για όλους και πως αυτό που πέτυχαν έδωσε χαρά σε εκατομμύρια κόσμο.

Ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε σε οθόνη στη γιορτή της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και στα στελέχη που έφεραν τη νέα μεγάλη επιτυχία για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας. Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς.

Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Για τον Μάκη Γκαγκάτση: «Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον πατέρα του, Μιρτσέα: «Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον γιο του, Γιώργο Σαββίδη: «Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.