ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Euroleague για επίθεση σε Λαμόνικα: «Αν γίνει ξανά οι αγώνες θα γίνονται εκτός Ελλάδας»

Euroleague για επίθεση σε Λαμόνικα: «Αν γίνει ξανά οι αγώνες θα γίνονται εκτός Ελλάδας»

Τον προβληματισμό της για την επίθεση που δέχθηκε το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα εξέφρασε η Euroleague.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Euroleague, αρχικά καταδίκασε το περιστατικό της επίθεσης και στη συνέχεια τόνισε πως θα στηρίξει την έρευνα των αρχών, ώστε να ταυτοποιηθούν οι δύο δράστες και να τους επιβληθεί διά βίου αποκλεισμός από τους αγώνες της. Από ‘κει και πέρα, η Euroleague εξέφρασε και την πλήρη στήριξή της στα θύματα.

Για να καταλήξει η ανακοίνωση της Euroleague:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Euroleague θα ζητήσει τη συνεργασία των ομάδων και των τοπικών αρχών, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Τέτοιο περιστατικό δεν έγινε ποτέ στην 20ετη ιστορία της Euroleague και εάν γίνει κάτι ανάλογο ξανά στην Ελλάδα, τότε αυτό θα σημαίνει πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τις φιλοξενούμενες ομάδες, τους διαιτητές και τους υπόλοιπους υπαλλήλους. Για τον λόγο αυτό, η Euroleague αμέσως θα επανατοποθετήσει τα παιχνίδια της, του Eurocup αλλά και τα τουρνουά U18 εκτός Ελλάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.