Πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο (φώτο)

Πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο (φώτο)

Από τη ζωή έφυγε ένας νεαρός μαθητής του Ολυμπιονίκη, Μιχάλη Μουρούτσου, προκαλώντας θλίψη στον αθλητή του Tae-Kwo-Do.

Με μια ανάρτησή του στο instagram ο Μιχάλης Μουρούτσος αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον νεαρό αθλητή του συλλόγου του Raou team που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
O 40χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης στο Ταεκβοντό έγραψε: «Είναι μερικές στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια. Που μιλούν μόνο οι εικόνες και τα γεγονότα. Σήμερα ήταν η πιο μαύρη μέρα για τον σύλλογο μας. Ένα παιδί μας έγινε Άγγελος στον ουρανό. Έφυγε ένας άνθρωπος ταλαντούχος, με εξαιρετικές ικανότητες, με καλή ψυχή, μα πάνω από όλα τόσο νέος. Ένας μαθητής που σήμερα έγινε Δάσκαλος για όλους μας. Μας έμαθε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ούτε καν η ανθρώπινη ζωή. Ότι πρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή με ωριμότητα, με υπευθυνότητα, με πρόληψη και με ασφάλεια. Θα κάνουμε τα πάντα να μην ξεχάσουμε αυτά που μας δίδαξες. Όπως δεν θα ξεχάσουμε και εσένα. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ θα σε αγαπάμε όσο ζούμε. Για πάντα στις καρδιές μας. Για πάντα Raou Team. Καλό ταξίδι μικρέ μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CB53OuxFkhy

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.