Τελικά «ΝΔ» σημαίνει «Νέα Δικογραφία»;

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό – Χωρίς τον Γ.Παπαγιάννη κόντρα στην Χίμκι

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό – Χωρίς τον Γ.Παπαγιάννη κόντρα στην Χίμκι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμένεται να μην δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την Χίμκι.

Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που παραμένει στα πιτ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο από την περασμένη εβδομάδα, στο απουσιολόγιο του Όντεντ Κάτας προστέθηκε και ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο 23χρονος σέντερ υπέστη ελαφρά θλάση στην προπόνηση της Τετάρτης και αναμένεται να απουσιάσει από το ματς της Πέμπτης με τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής ψηλός θα ακολουθήσει εντατικές θεραπείες για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Μετά το ματς με τη Χίμκι, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τη Λάρισα την Κυριακή για το πρωτάθλημα και την επόμενη διαβολοβδομάδα τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (27/1) και τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (29/1).

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.