ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Η ωμή αλήθεια» του Big-6 της Premier League: «Μας απασχολούν μόνο τα κέρδη μας»

«Η ωμή αλήθεια» του Big-6 της Premier League: «Μας απασχολούν μόνο τα κέρδη μας»

Σε κυνική ομολογία στο Sky Sports προχώρησε ο εκπρόσωπος των 6 ομάδων της Premier League που συμμετέχουν στην European Super League, καθώς ανέφερε ότι ο μόνος στόχος των ομάδων είναι τα οικονομικά οφέλη.

Όπως αποκάλυψε στο Sky Sports ο δημοσιογράφος Kaveh Solhekol, μέλος του διοικητικού συμβουλίου μιας εκ των Λίβερπουλ, Μάντεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Τότεναμ, Άρσεναλ, έκανε την ακόλουθη δήλωση λειτουργώντας ως άτυπος εκπρόσωπος των ομάδων που μετέχουν στην ίδρυση της ESL: «Η προτεραιότητα μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τα έσοδα και τα κέρδη μας! Το ευρύτερο καλό του παιχνιδιού είναι δευτερεούσης σημασίας».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, ο ίδιος άνθρωπος συμπλήρωσε ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων θέλουν να γίνονται λιγότεροι αγώνες και όχι να αυξήσουν τον αριθμό των αγώνων που υπάρχουν στο τωρινό καλεντάρι, ενώ προκάλεσε σοκ μεταφέροντας τις θέσεις των παραγόντων αναφορικά με τον πιθανό αποκλεισμό των ποδοσφαιριστών τους από διοργανώσεις των εθνικών ομάδων…

«Θα είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι, χωρίς να το πουν δημοσίως, αν όντως οι ποδοσφαιριστές τους τιμωρηθούν και δε θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Επίσης πρόθεση τους είναι εφόσον παραμείνουν στην Premier League να γίνονται μεσοβδόμαδα τα παιχνίδια τους και να γίνονται τα Σαββατοκύριακα οι αγώνες με τις πιο αδύναμες ομάδες!

Τέλος η ίδια πηγή όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται για ένα εμφύλιο πόλεμο, έδωσε μια άλλη διάσταση στο όλα θέμα λέγοντας: «Όχι δεν είναι εμφύλιος πόλεμος, είναι πυρηνικός πόλεμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι οι ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο σχέδιο ως το τέλος. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως υπάρχει υποβιβασμός και άνοδος στις κατηγορίες και για ποιο λόγο πρέπει να δίνουν τόσο συχνά τα περιουσιακά τους στοιχεία, όπως είναι οι ποδοσφαιριστές για αγώνες των εθνικών ομάδων. Γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις από τος πολιτικούς και τις αρχές του ποδοσφαίρου, αλλά δεν τους ενδιαφέρουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.