Κινδυνεύουν να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες; – «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το τι μπορεί να γίνει»

Κινδυνεύουν να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες; – «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το τι μπορεί να γίνει»

Οι διοργανωτές των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, αρνήθηκαν να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο ακύρωσής τους, μόλις τρεις μέρες πριν την έναρξή τους.

Ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, Τοσίρο Μούτο, ρωτήθηκε ευθέως στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αν το πολυπόθητο event -που έχει κοστίσει στην Ιαπωνία περίπου 12 δισ. δολάρια- θα μπορούσε ακόμα να ακυρωθεί, με τον ίδιο να αρνείται να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.

Η απάντηση αυτή ήρθε, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων στις αποστολές των χωρών ολοένα και αυξάνεται, με τα κρούσματα στο Ολυμπιακό Χωριό να έχουν φτάσει τα 71, την ώρα που δύο ακόμα χορηγοί ανακοίνωσαν ότι δεν θα στείλουν τους αντιπροσώπους τους στην Τελετή Έναρξης, λόγω της τοπικής έξαρσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το τι μπορεί να γίνει με τον αριθμό των κρουσμάτων. Οπότε θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις αν παρατηρηθεί έξαρση» είπε ο Μούτο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχουμε συμφωνήσει ότι με βάση την κατάσταση της πανδημίας θα συζητήσουμε ξανά. Αυτή τη στιγμή, τα κρούσματα μπορούν είτε να ανέβουν είτε να πέσουν, οπότε θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε ότι προκύψει ζήτημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.