ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Αλγερινός τζουντόκα επειδή δεν ήθελε να αντιμετωπίσει Ισραηλινό

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Αλγερινός τζουντόκα επειδή δεν ήθελε να αντιμετωπίσει Ισραηλινό

Αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο τζουντόκα της Αλγερίας, Φετί Νουρίν καθώς αρνήθηκε να αγωνιστεί κόντρα σε Ισραηλινό αθλητή.

Ο Νουρίν στον πρώτο γύρο επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Σουδανό Μοχάμεντ Αμπνταλρασούλ την Δευτέρα και στον δεύτερο γύρο θα έπεφτε πάνω στον Ισραηλινό Τοχάρ Μουτμπούλ. Ωστόσο αρνήθηκε να αντιμετωπίσει αθλητή του Ισραήλ κάτι που έφερε και την αποβολή του, όπως και του προπονητή του Αμάρ Μπενίκχλεφ.

Η ομοσπονδία της χώρας τους μάλιστα απέσυρε τις διαπιστεύσεις τους και οι δύο τους θα επιστρέψουν άμεσα στην πατρίδα τους. Οι δυο τους λόγω δυσφήμησης του αθλήματος και του Ολυμπιακού ιδεώδους, αναμένεται να δεχτούν και τιμωρία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η κίνηση του Αλγερινού έγινε σε ένδειξη στήριξης προς τον λαό της Παλαιστίνης, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο αθλητής έπραξε το ίδιο και στο Παγκόσμιο του 2019, όπου και πάλι επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Μουτμπούλ στα 73κ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.