ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Δήμας: «Επιστρέφω για να αναλάβω την άρση -βαρών»

Π.Δήμας: «Επιστρέφω για να αναλάβω την άρση -βαρών»

Ο Πύρρος Δήμας που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει τον σωτήρα στην Άρση Βαρών. Αφορμή οι δηλώσεις του Ιακωβίδη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τη θέλησή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

«Ο Ιακωβίδης θα μείνει στο άθλημα και θα συνεχίσει την προσπάθειά του και με πολλούς υποστηρικτές απ’ ότι βλέπω. Ήδη κι εγώ είχα επικοινωνία, -δεν θέλω να πω ονόματα εταιριών και ανθρώπων που θέλουν να συμβάλλουν και να βοηθήσουν τον Θοδωρή και γενικά το άθλημα. Θα μείνει ο Θοδωρής», τόνισε.

Ο Δήμας χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν με τον Θοδωρή Ιακωβίδη και πρόσθεσε πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση ώστε να μην γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. Ο Ολυμπιονίκης είπε επίσης ότι δεν πρέπει να θυμόμαστε την άρση βαρών μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά να ενδιαφερόμαστε κάθε μέρα για τα προβλήματά των αθλητών.

Ο Ολυμπιονίκης ανέφερε ότι το 2015 έγινε περικοπή στην Ομοσπονδία της άρσης βαρών της τάξης του 15% και πρόσθεσε ότι από τα 320.000 ευρώ που έπαιρνε η ομοσπονδία οι 270.000 ήταν για τις πληρωμές των υπαλλήλων αλλά και την ενοικίαση εγκαταστάσεων -και μάλιστα κρατικών στο ΟΑΚΑ.

«Με 50.000 τι να πρωτοκάνεις; Να κάνεις πανελλήνια πρωταθλήματα; Να στηρίξεις αθλητές εθνικών ομάδων; Να κάνεις προετοιμασίες; Δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Αυτό έγινε και αυτό συζητάμε σήμερα», εξήγησε.

Ο Πύρρος Δήμας επανέλαβε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει τις εθνικές ομάδες της άρσης βαρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω σκοπό να επιστρέψω και να ασχοληθώ με τις εθνικές ομάδες της άρσης βαρών από παίδες μέχρι ανδρών και γυναικών. Θέλω να είμαι υπεύθυνος γι’ αυτές και να αλλάξουμε μια και καλή. Δεν του αξίζει να είναι σε αυτή την κατάσταση το άθλημα αυτό, που έχει φέρει τόσες επιτυχίες τη χώρα», είπε ο Ολυμπιονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.