ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν. Τζώτζος «καθάρισε» τον Τούρκο πρωταθλητή μέσα στην Πόλη! – Σήκωσε την Σημαία μπροστά σε χιλιάδες Τούρκους (βίντεο)

Ο Ν. Τζώτζος «καθάρισε» τον Τούρκο πρωταθλητή μέσα στην Πόλη! – Σήκωσε την Σημαία μπροστά σε χιλιάδες Τούρκους (βίντεο)

Ο σπουδαίος μαχητής Νίκος Τζώτζος μέσα στην Κωνσταντινούπολη έβγαλε νοκ άουτ τον αγαπημένο μαχητή των Τούρκων Mehmet Karabuk.

https://www.instagram.com/p/B3fiaFwgAnD

Έναν αθλητή που είχε δύο νίκες στο προηγούμενο διάστημα απέναντι σε αθλητές από Ελλάδα, σε ματς που όμως ήταν κατά 15 χρόνια εμπειρότερος με πολύ περισσότερες αγωνιστικές εικόνες.

https://www.instagram.com/p/B3clAOqAcMG

Και αυτή την φορά ίσως θεώρησε πως θα είναι το ίδιο , αλλά έπεσε στον Ελληνικο Τοίχο που λέγεται Νίκος Τζώτζος-θα γράψει το ufight.gr.

Ο μαχητής του Κώστα Τζώτζου και του ‘ΑΣ Κραταιός’ κατάφερε με τρία εναέρια γόνατα φωτιά στον δεύτερο γύρο να συντρίψει τον Karabuk.

Ο Τούρκος έχασε καταρχήν ξεκάθαρα τον πρώτο γύρο στα σημεία, όπου ουσιαστικά κατάφερε μόνο μία γροθιά να περάσει στον Έλληνα αθλητή.

Έχοντας καταλάβει πως αν δεν κάνει το ματς brawl, δεν θα την έβγαζε καθαρή, αυτό και επιχείρησε.

Αλλά αν και στην αρχή είχε μια κάποια τύχη, ο Τζώτζος ήταν πολύ πιο έξυπνος για να καταλάβει πως αν εστω ελάχιστα έβρισκε χώρο θα τον τσακιζε.

Και αυτό ακριβώς συνέβη. Με όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία εναέρια γόνατα διέλυσε τον Karabuk που αν και ο διαιτητής προσπάθησε να τον σώσει κάπως διακόπτωντας το ματς για δεύτερο μέτρημα, εντούτοις κατάλαβε και ο ίδιος πως αν άφηνε τον Έλληνα μαχητή να του ορμά, θα έτρωγε «τρελή» ξάπλα.

Το ματς διεκόπη με τον Τζώτζο να σηκώνει ψηλά την Ελληνική Σημαία μέσα στην Πόλη και να κάνει όλο τον Ελληνισμό υπερήφανο.

https://www.instagram.com/p/B0gFzGPI8rS

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.