ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Australian Open: Ο Ναδάλ χτύπησε κατά λάθος ball girl με το μπαλάκι – Της ζήτησε συγνώμη με ένα φιλί (βίντεο)

Australian Open: Ο Ναδάλ χτύπησε κατά λάθος ball girl με το μπαλάκι – Της ζήτησε συγνώμη με ένα φιλί (βίντεο)

Λαχτάρησε προς στιγμήν ο Ράφαελ Ναδάλ στο Αυστραλιανό όπεν, όταν σε μία άμυνά του χτύπησε στο κεφάλι ένα ball girl.

Ο Ισπανός προσπάθησε να βγάλει άμυνα σε σερβίς του αντιπάλου του και το μπαλάκι χτύπησε απευθείας στο κεφάλι ένα μικρό κορίτσι που είχε αναλάβει χρέη ball girl. Ο Ναδάλ αμέσως σταμάτησε και έτρεξε να δει αν είναι καλά. Το κορίτσι χαμογέλασε αμήχανα και έκανε νόημα πως είναι εντάξει, με τον Ναδάλ να κάνει μία πολύ όμορφη κίνηση: πήγε στο μέρος της και της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, ζητώντας της συγνώμη, για να αποθεωθεί από το κοινό.

«Ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές στην καριέρα μου. Φοβήθηκα γιατί ήταν γρήγορη μπαλιά και πήγε στο κεφάλι της. Είναι πολύ γενναίο κορίτσι. Μετά από 15 χρόνια δεν θα το σκέφτεται και πολύ. Έχω μία τρομακτική στιγμή παλαιότερα από το Γουίμπλεντον, αλλά χαίρομαι που είναι καλά. Είναι γενναία κοπέλα», είπε ο Ναδάλ στο τέλος του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/MarketingMvrick/status/1220357509174583296

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.