ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Την ώρα που όλοι μένουμε σπίτι μας μια τυχερή σέρφερ «εγκλωβίστηκε» σε εξωτικό νησί που δεν έχει κορωνοϊό (βίντεο)

Την ώρα που όλοι μένουμε σπίτι μας μια τυχερή σέρφερ «εγκλωβίστηκε» σε εξωτικό νησί που δεν έχει κορωνοϊό (βίντεο)

Αν έχει τύχη διάβαινε, αυτό πρέπει να σκέφτεται μια σέρφερ που είχε την «ατυχία» να εγκλωβιστεί σε ένα παραδεισένιο νησί, την ώρα που ο κορωνοϊός εξαπλωνόταν στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και οι σέρφερ, αυτές τις μέρες πρέπει να κάνουν υπομονή, μένοντας σπίτι. Όταν περάσει ο εφιάλτης του κορωνοϊού, θα έχουν ξανά τη δυνατότητα να πάνε στις αγαπημένες τους παραλίες και να… δαμάσουν τα κύματα.

Ωστόσο, σαν το γαλατικό χωριό κόντρα στους Ρωμαίους, υπάρχει μία σέρφερ, η οποία… αντιστέκεται στην καραντίνα, παρότι είναι από χώρα που πλήττεται από τον Covid-19!

Ο λόγος για την Brisa Hennessy από την Κόστα Ρίκα.

https://www.instagram.com/p/B-A5VmoAM0_

Αφότου τερμάτισε 3η στο Sydney Pro, η Brisa πήγε με την οικογένειά της στο νησί Namotu των Φίτζι για ολιγοήμερες διακοπές, όπου και «εγκλωβίστηκε»! Βέβαια, ο περισσότερος κόσμος θα ήθελε να εγκλωβιστεί σε αυτές τις συνθήκες…

https://www.instagram.com/p/B9-MgT-gHsA

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό, αλλά παραδεισένιο νησί, όπως σχεδόν όλα στην Ωκεανία, και, την ίδια στιγμή, εξαιρετικά ασφαλές, αφού ο ιός δεν έχει φτάσει εκεί και θεωρείται απίθανο να φτάσει, αφού οι μετακινήσεις είναι, πλέον, σχεδόν μηδαμινές!

Όπως λέει, ωστόσο, η Brisa στη ”La Republica”, «πλένουμε καλά τα χέρια μας συνέχεια και κρατάμε τις αποστάσεις όταν μιλάμε με κάποιον».

Παράλληλα, όμως, η ίδια και η οικογένειά της χαίρονται την άγρια ομορφιά του νησιού, σερφάρουν και κολυμπούν.

Με λίγα λόγια, ζωάρα την εποχή του κορωνοϊού και της απομόνωσης στο σπίτι!

Κοιτάξτε εδώ παράδεισος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.