ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντάρκο Πέριτς: Ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα και η συνεργασία με την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Ντάρκο Πέριτς: Ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα και η συνεργασία με την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Ο Ντάρκο Πέριτς υποδύεται έναν εκ των πιο αγαπητών ρόλων του La Casa De Papel, τον Ελσίνκι και η έλευσή του στην Ελλάδα προκάλεσε αρκετά ερωτήματα, όμως ο ίδιος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ήρθε στην χώρα μας, με την οικογένεια Αντετοκούνμπο να έχει άμεση επίδραση.

«Ήταν τρελό, η τελευταία σεζόν του “Casa de Papel” ήταν πραγματικά τρελή. Μέσα στην πανδημία και όλα αυτά, δημιούργησε ένα τόσο μεγάλο φαινόμενο. Είναι κάτι περισσότερο από μια σειρά, τώρα είναι ένα φαινόμενο. Το είδα εδώ στην Αθήνα.

Για μένα είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ήρθα εδώ γιατί ο μεγαλύτερος αδερφός του Αντετοκούμπο, ο Φράνσις γυρίζει το πρώτο του μουσικό βίντεο. Και με θέλει στο βίντεο κλιπ. Έτσι, ο Θανάσης μου τηλεφώνησε και με ρώτησε αν θέλω να έρθω. Και είπα, φυσικά, δεν έχω έρθει ποτέ [στην Ελλάδα]. Είχα έρθει όταν ήμουν παιδί. Είμαι από τη Σερβία, οπότε όλοι οι Σέρβοι που πηγαίνουν; Πηγαίνουν σε αυτά τα τρία πόδια, πώς το λέτε, τη Χαλκιδική, διασχίζοντας τη Θεσσαλονίκη. Ήμουν εκεί πριν από 35 χρόνια, δεν θυμάμαι πολλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι λοιπόν η πρώτη φορά, και ναι, είναι καταπληκτικό. Νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή επίσης, είναι περίεργο να το πω αυτό, αλλά δεν υπάρχουν τόσοι τουρίστες, οπότε μπορούσα να δω καταπληκτικά μέρη όπως η Ακρόπολη, όπως ο ναός του Ποσειδώνα. Είναι καταπληκτικό. Είναι σαν δουλειά και απόλαυση. Μαζί. Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ στην Αθήνα. Θα πω την Αθήνα γιατί δεν είδα την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ντάρκο Πέριτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.