ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκτός της πρώτης 20άδας στην παγκόσμια κατάταξη η Μαρία Σάκκαρη

Εκτός της πρώτης 20άδας στην παγκόσμια κατάταξη η Μαρία Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, βρίσκεται πλέον εκτός της πρώτης εικοσάδας στην παγκόσμια κατάταξη.

Όμως, το γεγονός ότι η 25χρονη πρωταθλήτρια αποκλείστηκε στον α΄ γύρο του τουρνουά στο Παλέρμο, σε συνδυασμό με την πορεία της Ανέτα Κονταβέιτ έως τον τελικό της διοργάνωσης, είχε ως αποτέλεσμα η Σάκκαρη να υποχωρήσει στο Νο 21 (σ.σ. έχει 2.130 βαθμούς) και τη θέση της στο “Top 20” να πάρει η 24χρονη Εσθονή (2.135 βαθμοί).

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ “σκαρφάλωσε” έξι θέσεις και βρίσκεται πλέον στο Νο 258 με 225 βαθμούς, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κέρδισε πέντε θέσεις και είναι 295η στον κόσμο με 186 βαθμούς. Από εκεί και πέρα, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής:

1. Άσλεϊ Μπάρτι (Αυστραλία) 8.717 βαθμοί

2. Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία) 6.076

3. Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία) 5.205

4. Σοφία Κένιν (ΗΠΑ) 4.590

5. Ελίνα Σβιτόλινα (Ουκρανία) 4.580

6. Μπιάνκα Αντρεέσκου (Καναδάς) 4.555

7. Κίκι Μπέρτενς (Ολλανδία) 4.335

8. Μπελίντα Μπέντσιτς (Ελβετία) 4.010

9. Σερένα Ουίλιαμς (ΗΠΑ) 3.915

10. Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία) 3.625

21. Μαρία Σάκκαρη (ΕΛΛΑΔΑ) 2.130

258. Δέσποινα Παπαμιχαήλ (ΕΛΛΑΔΑ) 225

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

295. Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (ΕΛΛΑΔΑ) 186

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.